“Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.” Leonardo da Vinci.

vrijdag 29 juni 2007

Afgekeurd...

Voor vliegen op een F-16 dan he... :)

Ik zit nu (terwijl ik dit schrijf) bij KLM health services op Schiphol en heb net de gevreesde ogentest achter de rug. Alles goed, behalve dan dat kleuren gedoe.

Ik mag door (!), maar met een restrictie. Ik mag alleen overdag vliegen. Nou ja, is mee te leven.
Er is een aanvullend onderzoek mogelijk, waarbij ze gaan kijken hoe slecht het nou echt is. Afhankelijk daarvan zou ik dan ook 's nachts mogen vliegen. Ik kijk na de PPL opleiding wel of ik dat doe.

Zometeen nog ff kletsen met de arts, en dan is het hier gedaan. Dan nog de uitslag van het lab afwachten voor het officieel is. De officiele goedkeuring gaat via de overheid, dus dat duurt even.

Later meer.....

EDIT:
Na het gesprek met de arts kreeg ik te horen dat ik goedgekeurd ben voor VFR vluchten. En dat was ook het doel van deze eerste keuring.

4 opmerkingen:

Tjardo zei

Gaaf. gefeliciteerd. Was zeker toch er even spannend? Laat eens weten wanneer je boven mij huis vliegt.

sventek zei

wow, wil je me niet meer zo laten schrikken... ik las de RSS headlines en dacht "OH NEE HE??!!!" Maar gelukkig kun je dus door nu, gefeliciteerd!!

Sander zei

Zie je het nog zitten..? *oink*oink*

cowboy zei

top!