“Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.” Leonardo da Vinci.

woensdag 8 december 2010

Resultaat onderzoek noodlanding PH-SVT

In september 2007 had ik na 10 lessen mijn eerste checkride om te kijken wat de voortgang was van de opleiding tot privé vlieger tot dan toe. Ik werd toen gebeld dat het vliegtuig dat ik zou vliegen een noodlanding had gemaakt vanwege een motorstoring. Weet u nog...

Op 17 november van dit jaar is het onderzoek naar deze noodlanding afgerond en dit is gepubliceerd op de site van De Onderzoeksraad Voor Veiligheid. Op deze pagina staat de PDF van het rapport...

1 opmerking:

Ton14 zei

Leuk dat ik je artikel nu even lees. Zo'n 800 uur heb ik gevlogen in Gilze Rijen op Pipercub, Fokker S-11, Harvard, Cessna enz. Ook heb ik een hoop uren in Aosta gemaakt op een Robin D400, om daar te slepen. Ik wilde ook wel in de buurt vliegen en van Zoetermeer naar Rotterdam is een huppie, dus ben ik op 3 september 2007 uitgecheckt op ... je raad het al, de PH-SVT.

Dit is de enige vlucht, die ik gemaakt heb met dit vliegtuig, toen ik hoorde dat ie 2 weken na mijn vlucht een noodlanding heeft gemaakt.

Bedankt voor deze info, nu een bijlage in mijn logboek.