“Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.” Leonardo da Vinci.

woensdag 25 juli 2012

Update...

Tijd voor een korte update

Sinds de clubvlucht naar Tsjechie niet heel veel gevlogen, maar het waren wel leuke vluchten.
Lekker decadent een vluchtje naar Midden Zeeland, alleen maar om wat te gaan eten, even naar washington DC op en neer (o nee, dat was achterin), de mini Hoogvliegersdag op EHRD, de grote Hoogvliegersdag op Schiphol en een rondvlucht met familie. Tussendoor nog de open dag van de vliegclub. De grote Hoogvliegersdag op EHMZ was ook gepland, maar door de harde wind konden we niet veilig vertrekken van Rotterdam.

Normaal gesproken hebben we één keer per jaar op Rotterdam ook een grote Hoogvliegersdag, maar door wat gedoe met de luchthaven kon die dit jaar niet doorgaan. Dus is besloten twee mini Hoogvliegersdagen op de club organiseren waarvan de eerste in mei. Minder groots opgezet, maar daarom niet minder leuk. Ongeveer 20 kinderen zijn Hoogvlieger geworden op een mooie zonnige dag.

Verslag op de HV site.

De GHVD op Schiphol was natuurlijk weer een feest voor iedereen. Ruim 100 kinderen die piloot voor één dag werden op wederom een mooie dag, piloten die een keer vanaf Schiphol konden vliegen en de langste runway run ooit. Allemaal ingredienten voor een fantastische dag.
Verslag op de HV site.

Afgelopen weekend met de Cessna172 PH-ANH nog even een rondvlucht met familie gedaan over het Rotterdamse. Moesten we wel een keer verzetten vanwege het weer, maar nu was het dan ook perfect.

Aanstaande zaterdag (als het weer het tenminste toelaat) vliegen we naar de Texel Airshow, het Oshkosh van de lage landen. Belooft een mooi spectakel te worden gezien de lijst van deelnemers. Alleen al bijna 200 bezoekende vliegtuigen! Als dat wolkendek nou maar hoog genoeg hangt...

Geen opmerkingen: